CICLUL DE PRODUCȚIE

Grupul Albert are un model de business integrat,incepand cu agricultura si continuand cu o fabrica de productie furaje, ferme de productie oua, centre de colectare, sortare si ambalare oua, precum si distributie, logistica.


Prin procesele pe care le-a dezvoltat si implementat, reuseste sa asigure calitatea si siguranta pe lantul alimentar al produsului, de la etapa de preparare a nutreturilor pentru gainile ouatoare, pana la produsul finit care este livrat clientilor.

Fabrica de nutreturi combinate din cadrul grupului de societati Albert are ca activitate principala procesarea materiilor prime, in urma careia rezulta furajul, acesta constituind hrana pentru gainile ouatoare.
Un aspect important in procesul de productie il reprezinta faptul ca in fermele noastre se asigura hrana dintr-un singur loc (FNC-ul propriu), astfel avem aceeasi furajare la tot efectivul de pasari, generand un grad de uniformitate in calitatea oualor din productie, dar si un control strict al calitatii furajelor administrate.
Retetele sunt cu cereale de provenienta romaneasca (grau, porumb, orz, sroturi de soia si floarea soarelui) sau internationale atent selectionate, la care se adauga vitamine, minerale si aminoacizi, acest lucru garantand calitatea nutritiva a furajului. Capacitatea FNC – ului este de stocare cca.2500 to si productie 2to / h.
CICLUL DE PRODUCȚIE
FNC – FABRICA DE NUTRETURI COMBINATE
CICLUL DE PRODUCȚIE
Fermele din cadrul grupului Albert sunt ferme de producere a oualor de consum, care sunt ulterior transferate catre centrul de colectare, sortare si ambalare. Fermele de producere a oualelor sunt conform standardelor europene in vigoare.

Grupul Albert detine statii de sortare, colectare si ambalare a oualor de consum moderne conform tuturor standardelor europene, avand posibilitatea pentru comert intracomunitar, cu o capacitate de sortare si ambalare de cca. 50.000 bucati per ora.
Ouale produse sunt colectate de la fiecare ferma proprie si partenera si depozitate, sortate si ambalate. Mai apoi, ouale sunt livrate la nivel national, printr-un sistem modern de distributie si logistica, bazat pe mijloace auto proprii, conform comenzilor zilnice primite.
CICLUL DE PRODUCȚIE
CENTRU DE COLECTARE

CICLUL DE PRODUCȚIE
DISTRIBUȚIE
Peste 80% din ouale Albert sunt distribuite marilor retele de magazine din comertul modern din Romania.
Din portofoliul de clienti ai firmei fac parte marile conturi internationale prezente in Romania precum: Auchan, Carrefour Express, Carrefour Market, CORA, Mega Image, Penny XXL, Profi si altele.